Wegens technisch onderhoud aan onze webshop worden nieuwe bestellingen helaas momenteel niet verwerkt! Excuses voor het ongemak.

Lakboard wit kopen 1 product(en)

Lakboard platen zijn goedkope, maar praktische platen die u bij ons kunt kopen tegen een scherpe prijs. Indien gewenst zagen wij lakboard op maat voor u, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een volledige plaat af te nemen. Lakboard is erg geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afdichten van wanden, verpakkingen, afdekken of zelfs het maken van ondervloeren. De platen zijn duurzaam en beschikken over het CE-keurmerk (klasse 4). Deze platen zijn vanuit de fabriek voorzien van een witte toplaag.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Algemene informatie over lakboard

Hardboard platen zijn fijne platen met een gladde voorkant en een ruwe achterzijde. Hardboard bestaat uit fijne vezels, net als zachtboard. Deze natte vezelmassa word onder een zeer hoge druk en temperatuur tot één geheel geperst. Dit gebeurt op een fijn kopergaasnet waardoor de afdruk altijd zichtbaar blijft op de achterkant van de plaat. Het komt af en toe voor dat er een bindmiddel wordt toegevoegd bij de productie om een steviger board te produceren, vaak is dit kunstharslijm. Wanneer er bij het produceren van een lakboard gebruik wordt gemaakt van een droge vezelmassa, dan zullen beide zeiden van de plaat glad zijn.

Lakboard platen op maat

Lakboard platen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes. De diktes die wij leveren zijn:

  • 2440 x 1220mm x 3mm

Het is bij ons mogelijk om de plaat op maat te laten zagen door de door uw opgegeven afmetingen. De maten kunt u handmatig opgeven in de module die zichtbaar is bij het product. Natuurlijk kunt u ook een hele plaat afnemen.

Monteren

Bij het bevestigen van de lakboard platen middels schroeven, moet u er rekening mee houden dat de schroeven door het hardboard heen gaan, niet erin. Bij gebruik van spijkers ter bevestiging van het lakboard, dient u speciale hardboardspijkers te gebruiken. Deze spijkers zijn vervaardigd met een speciale diamantvormige kop, zodat de spijker zich goed door de harde laag kan dringen. Bij het gebruik van draadnagels krijgt u vaak last dat ze boven het oppervlak blijven uitsteken, zo zijn ze dus ook altijd zichtbaar door verf heen

Witte lakboard platen op maat kopen

In onze webshop is het eenvoudig om witte lakboard platen op maat te kopen. U geeft via onze bestelmodule eenvoudig aan welke afmetingen u wenst en in onze eigen houtzagerij wordt de lakboard op maat gezagen. U kunt ervoor kiezen de lakboard platen af te halen in onze winkel in Hoogeveen, maar verzenden is ook mogelijk tegen een meerprijs.

Recent bekeken producten
Greenplex - Plaatdikte 22mm Greenplex - Plaatdikte 22mm

Greenplex - Plaatdikte 22mm

€ 86,75