Wegens technisch onderhoud aan onze webshop worden nieuwe bestellingen helaas momenteel niet verwerkt! Excuses voor het ongemak.

Underlayment kopen 1 product(en)

In onze webwinkel vindt u underlayment in alle maten. U kunt de plaat laten zagen door ons in de door u opgegeven afmetingen. Wij beschikken over onze eigen houtzagerij waar wij de platen speciaal voor u op maat zagen, hierdoor bent u altijd voorzien van de juiste maten en van een uitstekende kwaliteit.

Overzicht underlayment toepassingen

Het underlayment plaatmateriaal is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo zie je het terug in:

  • wandplaten
  • dakplaten
  • vloerplaten

Dit is slechts een kleine greep uit de vele functionaliteiten van underlayment. U kunt bij ons tegen een scherpe prijs underlayment kopen. Wij zagen overigens alles op maat wat onder plaatmateriaal valt, dus ook het underlayment koopt u op maat bij ons. Zo kunt u direct met het plaatmateriaal aan de slag.

Underlayment plaat kopen

Algemene informatie over underlayment

Underlayment heeft sterke eigenschappen. Het is een sterkte en stevige plaat en dient voor vele toepassingen. Speciaal voor de verkoop in Nederland zijn de platen voorzien van een “tong en groef” die zich bevinden aan de lange zijde van de plaat (underlayment). De sterkte en stevige plaat is voor zijn prijs één van de meest aantrekkelijke constructieplaten die beschikbaar zijn. Underlayment wordt vaak gebruikt als ondervloer. Dat komt doordat de plaat een mooi glad oppervlak heeft, waardoor deze ideaal is voor dit soort toepassingen.


Het schilderen van underlayment platen

Underlayment wordt vaak niet gebruikt als decoratief object. Mocht dit toch het geval zijn dan wordt underlayment vaak onbehandeld achtergelaten. Indien u de plaat toch graag wil bewerken, dan is het aan te raden om een goede grondlaag aan te brengen en het hout daarna één of twee keer af te lakken.


Underlayment op maat

Net als ons ander plaatmateriaal, zagen wij underlayment speciaal voor u op maat. Wij beschikken over het juiste materiaal waarmee we de underlayment platen in zowel grote als kleine afmetingen kunnen zagen. Het maakt dus niet uit of u een hele plaat wilt bestellen of dat u een plaat op maat wil bestellen. U kunt uw eigen maten opgeven in de bijgevoegde module bij het product. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om gewoon een hele plaat underlayment te kopen. Het zaagwerk wordt door onze vakmensen gedaan in onze eigen houtzagerij, zo bent u altijd voorzien van de juiste kwaliteit en vakkundig zaagwerk. De platen zijn direct klaar voor gebruik. U heeft de mogelijkheid ze op te halen in onze winkel of u kunt ze thuis laten bezorgen.