Wegens technisch onderhoud aan onze webshop worden nieuwe bestellingen helaas momenteel niet verwerkt! Excuses voor het ongemak.

Multiplex Okoumé kopen 8 product(en)

In onze webshop vindt u de watervaste multiplex Okoumé platen. Dit watervaste multiplex zagen wij gratis voor u op maat in onze houtzagerij. U hoeft alleen de afmetingen maar door te geven bij uw bestelling. Op deze manier bent u altijd voorzien van de juiste afmetingen en een uitstekende kwaliteit.

Toepassingen Multiplex Okoumé

Doordat de platen van Multiplex Okoumé watervast zijn, is dit plaatmateriaal uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en buitenbetimmeringen. U kunt hierbij denken aan:

  • gevels
  • boeidelen
  • reclameborden
  • buitendeuren
  • dakkapellen
  • kelderruimtes
  • badkamers

Daarnaast kunnen de Multiplex Okoumé platen ook gebruikt worden als basis voor keukens of werkbladen die zwaar belast kunnen worden.

Algemene informatie

Okoumé Multiplex is bij uitstek geschikt voor buitengebruik. Maar ook voor deuren, waarbij stabiliteit en vlakheid een grote rol spelen is het Okoumé zeer geschikt. De houtsoort is licht in gewicht, maar erg sterk. De Multiplex is watervast gelijmd en netjes nageschuurd. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en het Okoumé Multiplex wordt voor u op maat gezaagd, zodat u het direct kunt gebruiken bij uw werkzaamheden. Multiplex Okoumé is opgebouwd uit verschillende lagen houtfineer, waarvan de vezelrichting elkaar loodrecht kruist. Deze lagen worden verlijmd met elkaar en doordat de vezelrichting elkaar kruist, maakt dit de plaat heel sterk.

Multiplex Okoumé platen op maat online bestellen

Het kopen van Okoumé platen wordt u ontzettend makkelijk gemaakt in onze webshop. Net als al het ander plaatmateriaal zagen we de Okoumé Multiplex in de door u gewenste afmetingen. Doordat wij in onze houtzagerij beschikken over het juiste materiaal, kunnen we de platen voor u in alle afmetingen zagen. Zowel grote, als kleine platen zagen wij voor u op maat. U kunt de gewenste afmetingen aangeven per product. Het online kopen van Multiplex Okoumé was nog nooit zo gemakkelijk. Multiplex Okoumé platen op maat, bestelt u dan ook in onze webshop. U kunt de platen kant en klaar afhalen in onze winkel, maar wij kunnen ze uiteraard ook bij u thuis bezorgen.