Houten plaat op maat

Wanneer u een houten plaat op maat wilt kopen, bestelt u deze eenvoudig en snel online op Plaatenhoutopmaat.nl. Wij zijn onderdeel van Multimate Hoogeveen B.V. en specialist op het gebied van hout zagen op maat. De houten platen worden op maat gezaagd in onze eigen houtzagerij en wordt door deskundig personeel op professionele wijze uitgevoerd. Houten platen kopen doe je dan ook eenvoudig en snel in onze webshop.

Ruim assortiment houten platen

In de webshop van Plaat en Hout op maat, vindt u een ruim assortiment aan houten platen. Voor zowel binnenshuis als voor buiten hebben wij geschikt materiaal op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan MDF, Spaanplaat of Multiplex, maar ook voor Hardboard of Greenplex bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft de gewenste dikte aan en laat ons weten wat de afmetingen van de houten platen moeten zijn, dan wordt de plaat voor u op maat gezaagd. U betaalt geen extra kosten voor het zagen. Het zagen is immers inbegrepen. Een groot voordeel van houten platen op maat kopen bij onze webshop is dat de bestelling bij u thuis wordt bezorgd als u binnen een straal van 15 km van Hoogeveen woont. Maar ook buiten deze straal kunnen wij de bestelling tegen een meerprijs bij u thuis laten bezorgen.

Klussen met Plaat en hout op maat

Een plaat van hout wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Bent u aan het klussen en heeft u snel een houten plaat op maat nodig? Dan bestelt u deze eenvoudig online. Wij zagen het hout voor u op maat en bezorgen dit bij u thuis. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen het plaatmateriaal in onze winkel in Hoogeveen af te halen. U kunt direct weer aan de slag met uw kluswerkzaamheden.

Houten platen kopen

Houten platen kopen doe je voordelig en snel in onze webshop. Met verschillende houten platen op maat te koop, vindt u altijd wel het hout dat u in gedachten had voor uw klus. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw houten platen op maat? Neem dan contact met ons op of kijk hier voor meer informatie.