Hoe werkt plaat en hout op maat?

Plaatenhoutopmaat.nl beschikt over een uitgebreid assortiment aan plaatmateriaal. Bent u op zoek naar volledige houten platen of naar maatwerk speciaal voor u gezaagd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze webshop geven wij u de mogelijkheid om plaatmateriaal op maat te laten zagen. De genoemde prijzen zijn inclusief de zaagkosten. U hoeft thuis dus zelf niets meer te zagen U geeft gewoon de gewenste maten aan ons door per product en wij zorgen ervoor dat de houten platen op maat gezaagd worden. Dit gebeurt allemaal in onze eigen houtzagerij waar onze vakkundige mensen ervoor zorgen dat uw plaatmateriaal netjes tot op de puntjes op maat gezaagd wordt. Wanneer uw bestelling klaar is, is het mogelijk om deze bij u thuis te laten bezorgen. U kunt het plaatmateriaal ook afhalen in ons filiaal.

Omdat de zaagkosten al zijn inbegrepen in de prijs, staat u nooit achteraf voor verrassingen. En dat is wel zo fijn natuurlijk!

Plaatenhoutopmaat.nl is onderdeel van de Multimate Hoogeveen B.V. aan de Kanaalweg 5a. Wij zijn al jaren actief in de doe-het-zelf branche, net als ons personeel. U kunt uw bestelling afhalen in ons filiaal, maar wij bezorgen ook. Binnen een straal van 15 km rondom Hoogeveen, komen wij het persoonlijk gratis vanaf het bedrag van € 75,- bij u bezorgen:

hoe-werkt-het

Bent u niet woonachtig in de bovenstaande straal, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. In de meeste gevallen versturen wij het tegen extra kosten per post.